06 - 24 75 86 85

Boek en coaching!

Graag bestel ik het boek

Je kan nu de vierde druk van het boek 'Leef vandaag én denk aan morgen!' bestellen middels het formulier hieronder. Als je wilt dat ik iets in het boek schrijf, dan kan je dat in het opmerkingen veld aangeven. Geef je het boek als cadeau aan iemand anders, laat mij dan weten of je een bepaalde boodschap aan de ontvanger wilt meegeven.

Indien je wilt kun je er direct coaching bij boeken, maar uiteraard is dat optioneel. De optie voor 1 of 2 sessies vind je in het keuzemenu hieronder terug. Eén coachingsessie is 60 minuten. Mocht jij, of diegene die je het boek als cadeau hebt gegeven later alsnog een coachingsessie willen boeken, dan is dat geen probleem. Heb je andere wensen, stuur mij dan een email of bel mij even.

Wil je meer dan 1 exemplaar van het boek bestellen, dan kun je dat ook in het 'opmerkingen' veld aangeven. Je ontvangt van mij dan een aangepaste prijs en indien gewenst een factuur.

Tenslote kan je het boek laten personaliseren als je een grotere hoeveelheid exemplaren aan collega's of medewerkers cadeau wilt doen. Dat kan zijn in het kader van een (bedrijfs)jubileum, als (kerst)geschenk of als onderdeel van een geluks- of Purpose traject. Er bestaat dan de mogelijkheid om de cover en het voorwoord aan te passen of een interview in het boek te laten plaatsen. Hierover ga ik graag met jou in overleg en op basis van jouw wensen kan ik je dan een prijs geven die past bij de oplage die gewenst is. Aarzel niet om mij daarover te bellen of te mailen. Mijn contactgegevens vind je hieronder.

Heel veel plezier met het (geven van het) boek!   

Edward

NB. Er is helaas een oplage misgegaan bij de drukker en de kwaliteit van de afbeeldingen is wat lager en een aantal afbeeldingen zijn afgedrukt in zwart/ wit in plaats van in kleur. Weggooien is natuurlijk zonde en niet duurzaam, dus deze kan je bestellen voor 14,50 euro per boek in plaats van 27,50 euro.

Bestelling

Naam *
E-mail *
Adres *
Postcode + Plaats *
Ik bestel graag *
Opmerking